Over Grazia Hattem

Hi, ik ben Grazia Hattem. Ik ben getrouwd met een fantastische man, de trotste moeder van een tienerdochter en een volwassen zoon en het bazinnetje van een hele lieve hond.

In 2001 kocht mijn man zijn eerste digitale camera. De aanleiding was de komst van onze dochter. Met een digitale camera konden we zoveel foto’s maken als we maar wilden en welke kersverse ouder wil dat nu niet? Na deze camera kwam er nog een digitale camera en toen werd het tijd voor de eerste spiegelreflex. Een 300D van Canon. Toen mijn man uit de 300D groeide, ging ik hem gebruiken. Daarna kreeg ik een 400D en nu maak ik mijn foto’s met een Canon 600D en een Sigma 18-200 lens. Niet de beste lens die er is, maar wel een hele fijne. Bovendien kan je met Lightroom en Photoshop best veel tekortkomingen van je lens corrigeren.

Ik geniet van het vastleggen van onderwerpen die mij fascineren en ik vind het leuk om de mooie beelden te delen. Dat doe ik middels dit blog, maar mijn foto’s zijn ook te vinden op 500px.

Behalve van fotograferen houd ik ook van schrijven. Ik schrijf boeken en korte verhalen en omdat ik het niet laten kan, maak ik ook fotoverhaaltjes 🙂

Veel kijkplezier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s